آنها مدام از فردی به فرد دیگر و از رابطه ای به رابطه دیگر می روند تا بتوانند عشق ابدی شان را پیدا کنند و با او پیوند ببندند.
دنبال فرد مناسب گشتن اتفاق عجیبی نیست اما مدام عاشق و فارغ شدن و درگیر روابط متعدد بودن، یک اختلال جدی است.
تنوع طلبی ها
گاهی فرد از لحاظ شخصیتی دچار مشکل است و گاهی پای یک بیماری عمده روانپزشکی مثل اختلال دوقطبی درمیان است، اما در وهله اول بهتر است در مورد تیپ شخصیتی این افراد صحبت کنیم. اگر فرد در سن جوانی تعدد روابط عاشقانه داشته باشد یا مدام دلبسته شود و خیلی زود رابطه را قطع کند، باید مدل شخصیتی اش مورد بررسی قرار گیرد.
وقتی فرد نهفقط در عاشق شدن بلکه در تمام تصمیمهای زندگیاش لحظهای عمل میکند و بدون اینکه به عاقبت رفتارش فکر کند، هرچیزی که به ذهنش میآید عملی میکند، فردی است هیجانی و تکانشی.
مثلا به ذهنش میآید که به کسی پیشنهاد دوستی بدهد یا اگر به خودش پیشنهاد دوستی داده شده، بدون فکر کردن به عاقبت قبول کردن این پیشنهاد، جواب مثبت بدهد یا بدون فکر وارد رابطهای شود. این مشکلات در تمام زمینهها با این افراد همراه است، مثلا در امتحان مواد مخدر مختلف، خیلی راحت باشند و بدون فکر هر نوع مادهای که به دستشان رسید، امتحان کنند!
این احساسهای ناپایدار حتی در مورد حسی که نسبت به خودشان دارند هم وجود دارد؛ یک لحظه به شدت شیفته خودشان هستند و به آینده امیدوار، یک لحظه دیگر احساس پوچی شدیدی دارند! پس در روابطشان با دیگران هم همین برخوردها را دارند؛ خیلی زود هم ممکن است رابطه را قطع کنند؛ مثلا با دیدن کوچکترین رفتار مخالف میلشان، احساس منفی پیدا میکنند و بدون قضاوت درست، سریع رابطه را قطع و رابطه دیگری را آغاز میکنند.
نمیخواهم تنها بمانم!
گروه اول، بهدلیل بیثباتی این کار را انجام میدهند اما گروه دومی هم وجود دارد که بهدلیل ترس از تنهایی روابط مکرری دارند. این افراد احساس میکنند همیشه باید کسی باشد که به آنها توجهی خاص داشته باشد. آنها احساسات بسیار سطحی دارند و با کوچکترین توجهی احساس میکنند چقدر شخصیت خواستنی و جذابی دارند چراکه کمبود توجه دارند! بنابراین وارد رابطهای میشوند و بعد ممکن است توجهی که انتظارش را دارند، نگیرند و به همین دلیل رابطه را تمام و فرد دیگری را جایگزین میکنند. البته روابط این گروه در مقایسه با گروه اول، آشفتگی کمتری دارد. در مجموع این تیپ شخصیتی در جامعه کمتر وجود دارد.
من که بیمار نیستم!
این افراد معمولا رفتارهای پرتب و تاب خود را پای بیمار بودن نمیگذارند و اصلا احساس نمیکنند مشکل از خودشان است! این خانوادهشان است که باید متوجه رفتارهای تکانشی آنها شوند و برای درمانش اقدام کنند. این افراد معمولا زود عصبانی میشوند و از کوره درمیروند، تهدید به خودکشی و خودزنی یا حتی آسیب به دیگری میکنند، بنابراین اطرافیان باید با توجه به این علائم به اختلال فرد پی ببرند و در مرحله بعد برای درمانش اقدام کنند. البته این کار بسیار سخت است چراکه شخصیت این افراد از کودکی شکل گرفته و از نوجوانی هم به ثبات رسیده و به بیمار بودن خود باور ندارند.
خانوادهها هم نباید روی رفتارهای بیمارگونه این افراد انگشت بگذارند و بگویند: «چون فلان رفتار را میکنی، بیمار هستی و باید به محض مراجعه کنیم!» این کارها فقط باعث جبهه گرفتن فرد میشوند بنابراین باید از در احساسات وارد شوند و مثلا بگویند: «ما درک میکنیم که تو الان خیلی به هم ریختهای و احساس ناامنی میکنی، حتی شاید احساس کنی خانواده خوبی نداری؛ من هم که پدر/ مادرت هستم، نمیدانم برای اینکه حس بهتری نسبت به زندگیات پیدا کنی و آرامش بیشتری داشته باشی چه باید بکنم، پس بهتر است به متخصص مراجعه کنیم.»
این افراد قطعا به درمان نیاز دارند و ممکن است برحسب مورد درمان دارویی و غیردارویی همزمان، یا فقط به درمان غیردارویی نیاز داشته باشند که درمان غیر دارویی شامل انواع مختلف روان درمانهایی است که حتما باید از افراد متخصص حوزه روان کمک گرفت تا درمان مرتب و فشردهای انجام شود.
عاشق و فارغ شدن مکرر,تنوع طلبی های درد سر ساز,تعدد روابط عاشقانه
افراد مبتلا به اختلال دوقطبی افسرده، بیحوصله ،بی انگیزه و ناامید هستند
شاید بیمارم!
گروه سوم افرادی هستند که به دلیل بیماری روانی اختلال دوقطبی- تکرر رابطه دارند! رفتار افراد مبتلا به اختلال دوقطبی، همانطور که از نام بیماری پیداست، دو قطب مخالف هم است: دورههایی از زندگیشان افسردگی دارند و دورههایی دیگر دچار «شیدایی» یا «مانیا» میشوند!
در موارد شدید این بیماری که میتواند با پرخاشگری فرد همراه باشد، نیاز به بستری وجود دارد اما در مورد تعدد روابط، معمولا افرادی با علائم خفیفتر با این بیماری درگیر میشوند و به اصطلاح دچار اختلال دوقطبی تیپ 2 یا اختلال دوقطبیهایی که چندان اختصاصی نیستند و همچنین اختلال دوقطبیهایی که فازهایشان سریع تغییر میکند و به اصطلاح دچار «تندچرخی» هستند، میشوند.
این افراد ممکن است در فازهای مانیا یا شیدایی به رفتارهای خطرناک علاقهمند میشوند و این رفتارهای پرخطر از ولخرجی گرفته تا سوءمصرف مواد و رانندگیهای پرخطر یا ایجاد روابط عاشقانه متعدد، عاقبت خوشی ندارند. این افراد در فاز بیماری دچار این پدیده میشوند و وقتی با دارو یا هرچیزی خوب شوند، الگوی شخصیتیشان این نیست؛ فرد زندگی معقولی دارد تا اینکه دوباره بیماری عود کند و در فاز مانیا دچار حالتهای اینچنینی شود!
به علائم دقت کنید
چنین رفتارهایی باید کاملا جدی مورد بررسی قرار گیرد و به درمان اساسی نیاز دارد. اصولا خانوادهها به مواردی مثل اعتیاد، اقدام به خودکشی و … توجه بیشتری نشان میدهند و لزوم درمانش را احساس میکنند و ممکن است تعدد روابط عاشقانه را، بهخصوص اگر فرد جوان و مجرد باشد، به سادگی پای سبک زندگیاش بگذارند و لحظهای به بیمار بودن فرد شک نکنند!
پس خانوادهها باید به علائم بالینی این افراد دقت کنند بهخصوص که خود فرد هم احساس بیماری ندارد. افراد مبتلا به اختلال دوقطبی در فاز افسرده، بیحوصله و ناامید هستند، به پوچی میرسند و اصلا انگیزهای ندارند که بخواهند با دیگران ارتباط برقرار کنند، چه برسد به عاشق شدن!
اما در فاز شیدایی بیخواب یا کمخواب و انرژیشان چند برابر میشود، شادی بیش از حد دارند و ممکن است مدام در حال عاشق شدن باشند! به همین دلیل اطرافیان هم تصور میکنند عملکرد فرد بهبود یافته و حتی خیالشان از بابت او راحت میشود درصورتیکه این تازه شروع ماجراست و باید از افراد متخصص برای درمان کمک گرفت.
باز هم معتادها!
گروه چهارم افرادی هستند که به دلیل سوءمصرف مواد محرک مثل آمفتامین، کوکائین و اکستازی رفتاری مشابه 3 گروه ذکر شده پیدا کردهاند، خطرپذیریشان زیاد و اجتناب از خطرشان کم میشود و ممکن است عاشق و فارغ شدن مکرر را هم تجربه کنند. در نهایت اگر بخواهیم دستهبندی کنیم و بگوییم تعداد کدام یک از گروههای ذکرشده در میان عاشقپیشهها بیشتر است، باتوجه به آمار روبه افزایش معتادان میتوان گفت افراد گروه چهارم یعنی «معتادان به مواد محرک» و بعد افراد گروه اول «هیجانطلبهای تکانشی» بیشتر از دیگران در این قضیه سهم دارند.
گؤنده ر بؤلوم لر:
http://p30far30.ir/ همسریابی
http://p30far30.ir/ همسریابی دائم
http://yekkamand.ir/ سایت موقت، سایت همسریابی موقت ایرانی
http://www.v55.ir
گؤنده ر بؤلوم لر:
دراصطلاح عامیانه به آنها«ازدماغ فیل افتاده» میگویند، یا همان «خودشیفته». انسان هایی که فکر می کنند از همه نظر از اطرافیان و بلکه سایر آدم های روی کره زمین برتر هستند و اصلا دیگران برای این خلق شده اند که پیوسته از آنان تعریف و تمجید کنند.
میزان خودشیفتگی گاه در برخی از این افراد آن قدر زیاد می شود که آنان در پیدا کردن همسر مناسب یا شغل دلخواه خود دچار مشکل می شوند، چون هیچ کسی را در حد همسری خود نمی دانند و هیچ کاری را هم در شان شخصیت شان نمی بینند.
از دوره نوجوانی شکل می گیرد
در واقع می توان گفت این افراد دچار نوعی تحریف شناختی و احساسی می شوند . خود بزر گ بینی یا همان اختلال شخصیت خود شیفتگی معمولا دراوایل دوران نوجوانی به وجود می آید و در آن دوره تثبیت میشود.
ویژگی های یک فرد خودشیفته
دکتر هادی صدری روان شناس و مشاور خانواده در گفت و گو با زندگی سلام به بیان برخی ویژگی های یک خودشیفته می پردازد:
* خودشیفته ظاهرا از حرمت نفس برخوردار است، ولی واقعا چنین نیست. معمولا میان خود و دیگران تفاوت و تفکیک قائل نیست و اگر هست خودش را برتر و بالاتر می بیند! برای خودش ارزش و اهمیتی را قائل است که برای دیگران قائل نیست. دیگران را بد و خود را خوب، خواستنی و دوست داشتنی می داند و این خواستنی و دوست داشتنی بودن را برای دیگران قبول ندارد.
* خودشیفتگی با میزان اعتماد به نفس در ارتباط است. بیشتر اوقات فرد خودشیفته درباره خود نظری فراتر از واقعیت دارد. او برای پر کردن خلاء اعتماد به نفس خود تمام تلاش و کوشش خود را می کند تا به دیگران بقبولاند که چقدر مهم است.
* خودشیفته حرمت نفس ندارد، گرچه به شدت وانمود می کند که حرمت نفس چشمگیر و قابل قبولی دارد. معمولاً کسانی در دام خودشیفتگان می افتند که از عقیده و اعتماد به نفسی کافی بر خوردار نیستند.
* بسیاری از افراد خودشیفته منزوی و دوری گزین هستند، زیرا در پیامهایی که به دیگران می دهند ؛آنها را از خود می رنجانند و دیگران کم کم از آنان دور می شوند.
* آن ها به فردیت خود اهمیت می دهند، ولی همیشه دیگران را در ارتباط و خدمت خود می بینند. از استقلال صحبت می کنند ولی به دیگران وابسته اند و مایلند از وجود دیگران استفاده کنند.
* ظاهر و باطن خودشیفته بسیار متفاوت است، بیشتر اوقات آنچه را که نشان و نمایش می دهد، با خودش شباهت و نزدیکی ندارد. آنها انسان های خود خواه، بی وفا و تشنه قدرت هستند.
* فرد خود شیفته علاقه عجیبی دارد که مورد ستایش و پرستش قرار گیرد. تملق و چاپلوسی (حتی به دروغ) را دوست دارد. مقدار بیش از حدی از انرژی روانی اش مشغول خود است. گاهی نیز خلا ءعدم توجه به خود را با تعریف کردن از خود و اینکه نیازمند توجه دیگران نیست ؛پر می کند و حتی اگر از توانایی کسی بگویید، به او بر می خورد و به دنبال عیب و ایرادی در او می گردد، و آن را بی اهمیت جلوه می دهد.
* پر توقع و انتظار است؛ توقع و انتظار او همیشه با خشم همراه است و دیگران را به عنوان شیء و کالا می بیند که همه باید از او تعریف کنند. در مورد خودش، نظری واقع بینانه ندارد. در زمان نقد و قضاوت، خودش را آنگونه که هست نمی بیند.
* احساس محق بودن دارد، انتظارات غیرمنطقی برای رفتار مطلوب از سوی دیگران یا موافقت حتمی با خواسته های خود دارد و در روابط بین فردی استثمارگر است، یعنی از دیگران برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کند.
* خودشیفته، فاقد حس همدلی است. اشتیاقی برای شناختن با احساسها و نیازهای دیگران ندارد.
* احساس بزرگ منشی مبنی بر مهم بودن دارد. برای مثال در پیشرفت ها و استعدادهای خود اغراق می کند و انتظار دارد که بی تناسب با پیشرفت هایش برتر شناخته شود.
تقسیم بندی افراد خود شیفته
افراد خودشیفته که دارای طرحواره استحقاق(برتری جویی و مستحق بودن) هستند،به چهار گروه تقسیم می شوند، که به این شرح است:
۱-افرادی که در اثر تربیت ناز پرورانه بزرگ شده اند که به آنها استحقاق ناب می گویند.این افراد هر چه در کودکی خواسته اند برایشان فراهم بوده است و والدین آنها رهمسریابی موقت به اصطلاح لوس و ننر بار آورده اند.
۲-افرادی که با زجر و محرومیت بزرگ شده اند که به آنها استحقاق شکننده می گویند.این افراد یا از خانواده های طلاق هستند و یا شاهد تحقیرهای والدین و بزرگ ترها بوده اند و یا والدین آنها رابطه گرمی با کودکان و خودشان نداشته اند، این افراد برای جبران افراطی احساس حقارت در خود، دست به رفتارهای خود شیفتگی می زنند.
۳-افراد خودشیفته وابسته که به دیگران آویزان می شوند و خود را همسریابی دائم مستحق این می بینند که افراد دیگر همسریابی دائم باید نیازهای آنها را برآورده کنند که به آنان استحقاق نیازمند می گویند.
4- افرادی که در خود ؛به جز یکی دو مورد ؛احساس نقص و کاستی و گاهی احساس حقارت پنهان و درونی؛ می کنند و طوری خودشان را نشان می دهند که گویا هیچ مشکلی ندارند و به مانند موشی روی خود پوست شیر می کشند.
روش درمان خودشیفتگی
روان درمانی اختلال شخصیت خود شیفته بینهایت مشکل است. چون برای پیشرفت درمان این افراد باید دست از تمایلات خود شیفتگی بردارند تا بتوانند با درمانگر رابطه برقرار کنند و این مستلزم بینش و آگاهی بیمار نسبت به رفتار وتفکر خود است. سایت موقت، سایت همسریابی موقت ایرانی این بینش در اصل وجود ندارد و اگر هم به مشکل خودسایت موقت، سایت همسریابی موقت ایرانی بینش پیدا کنند به دنبال آن تصویر متلاشی شده خود باعث سایت همسریابی میشود که دوباره رفتار و تفکر خود بزرگ بینی را در پیش بگیرند.
درمان شناختی_رفتاری برای اختلال شخصیت خودشیفته به سمت کاهش دادن خودبزرگ بینی درمانجو و تقویت کردن توانایی او در برقرار کردن رابطه با دیگران گرایش دارد. درمانگر برای رسیدن به این هدف مداخله هایی را ترتیب می دهد که به جای حمله کردن به تمایلات خودبزرگ بینی و خود محوری درمانجو روی آنها کار کند.
برای مثال به جای اینکه درمانگر سعی کند درمانجو را متقاعد سازد کمتر خودخواه باشد، می کوشد به او نشان دهد که راه های سایت همسریابی بهتری هم برای رسیدن به هدف های شخصی مهم وجود دارند.
زمانی که درمانگر یک برنامه کاری با اهداف درمانی روشن تهیه و آن را دنبال می کند درمانجو یاد می گیرد چگونه محدودیت هایی را در زمینه های دیگر زندگی تعیین کند.
البته دارو درمانی نیز همراه با روان درمانی به کار گرفته می شود. معمولا استفاده از ضد افسردگیها و کربنات لیتیوم برای تحمل بهتر احساس طرد شدن و نوسانات خلقی مفید است که در صورت صلاحدید توسط پزشک متخصص تجویز خواهد شد.
http://www.samipatogh.ir/ همسریابی موقت
http://www.v55.ir
گؤنده ر بؤلوم لر:
همسرگزینی
سایت همسریابی
همسریابی شیدایی
همسریابی
همسریابی موقت
همسریابی صیغه
همسریابی صیغه ای انلاین
همسریابی ازدواج
بهترین سایت همسر یابی آنلاین
سایت همسریابی رایگان
ازدواج ساعتی
صیغه یابی
همسریابی اینترنتی
همسریابی آنلاین
همسریابی شیدایی
شیدایی
سایت شیدایی
کاملترین جامعه مجازی همسریابی و ازدواج در ایران
جامع ترین بانک اطلاعات همسریابی برای ازدواج دایم
جامعترین سامانه انتخاب همسر جوانان
همسر آنلاین
همسر جون
همسریابی موقت در تهران
سایت همسریابی
همسریابی
همسر یابی آنلاین
بهترین همسر
ازدواج موقت
سایت صیغه
جامعترین سایت همسریابی
ثبتنام در همسریابی
ازدواج آنلاین
ازدواج در ایران
ازدواج
ازدواج دائم
همسریابی دائم و موقت
ازدواج موقت
سایت همسریابی موقت
شیدایی
ازدواج تایم
ازدواج تایم دار
ازدواج زمان دار
سایت ازدواج
همسریابی رایگان
شوهریابی
همسر
زندگی زناشویی
همسریاب
همسرها
ازدواج دائم
دختر
پسر
همسریابی ازدواج
بهترین سایت همسر یابی آنلاین
همسریابی
سایت همسریابی رایگان
ازدواج ساعتی
صیغه یابی
همسریابی اینترنتی
وب سایت همسریابی
سایت همسریابی شیدایی
سایت همسریابی شیدایی
همسریابی
همسریابی شیدایی
همسرگزینی شیدایی
همسریابی صیغه
همسریابی موقت در تهران
همسریابی موقت در اصفهان
همسریابی موقت در تبریز
سایت همسریابی شیدایی
همسریابی موقت در قم
همسریابی موقت قم
صیغه قم
سایت همسریابی رایگان
وب سایت همسر یابی
سایت همسر یابی
سایت های همسر یابی
ازدواج با s e x
سایت ازدواج جوانان شیدایی
ازدواج دائم و موقت با شیدایی
همسر خوب با شیدایی
همسر یابی
وب سایت همسریابی
انتخاب همسر در شهر
همسردر شهر
تنظیم خانواده شیدایی
جذب همسر با شیدایی
نیک صالحی با شیدایی
بهترین سایت همسر یابی
بهترین همسریابی
بهترین وب سایت همسر یابی
همسر مومن
ویژگیهای یک همسر مناسب
همسریابی شیدایی-ورود
سایت ازدواج
سایت ازدواج دائم
سایت ازدواج موقت
مسائل زناشویی
همسرگزینی
بهترین سایت همسر یابی
باارزش ترین سایت همسریابی
تبیان یا شیدایی
سایت همسر یابی قانونی
همسریابی موقت
سایت شیدایی
سایت همسریابی بهترین همسر
بهترین همسر
سایت همسریابی رایگان
بهترین سایت همسریابی موقت
بزرگ ترین سایت همسریابی
ازدواج دائم
آیا ازدواج از طریق سایت های همسر یابی اینترنتی موفق است؟
دختران و پسرانی که دنبال همسر در سایتهای همسریابی می گردند
روانشناسی ازدواج
ازدواج
yahovaیاهوا
دانلود نرم افزار
بهترین سایت ازدواج برای جوانان
سایت همسریابی
همسریابی
همسر
سایت شوهر یابی
سایت خبری تحلیلی مراغه،اخبار مراغه،مراغه نیوز،خبر مراغه
تنها سایت همسریابی مطمئن در ایران
سایت همسریابی|ازدواج دائم
همسریابی رایگان
سایت همسریابی بهترین همسر
بزرگترین سایت همسریابی
اغفال 100 دختر در سایت همسر یابی
همسریابی قانونی
همسرموقت
ازدواج موقت
همسریابی موقت
همسریابی طوبی
همسریابی دوهمدم
اختصاصی همسریابی رایگان ازدواج دائم
(دوستیابی و ازدواج موقت (صیغه
قصد ازدواج دارید و بدنبال همسر مناسب می گردید؟
در این سایت افراد مجرد مختلفی که خواهان ازدواج و تشکیل خانواده هستند ثبت نام کرده اند
امکان همسریابی رایگان در شهر های مختلف
همسریابی تهران، همسریابی مشهد، همسریابی اصفهان، همسریابی شیراز و سایر شهر ها و استان های کشور ایران
اغفال 100 دختر در سایت همسر یابی - که
اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!
مجردها - با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید
مهندس قلابی که به اتهام اینترنتی اغفال ۱۵ دختر جوان بازداشت شده است
مهندس قلابی در اعترافات تازهاش مدعی شد: به بیش از یکصد دختر جوان پیشنهاد ازدواج داده و با ترفندهای مختلف از آنها کلاهبرداری کرده است
همسریابی مطمئن فقط شیدایی
شیدایی شیدایی
سایت شیدایی همسریابی
صفحه ورود-سایت همسریابی شیدایی
خانه-همسریابی شیدایی
فراموشی رمز-سایت همسریابی شیدایی
عضویت-سایت همسریابی شیدایی
قوانین-سایت همسریابی شیدایی
سوالات رایج-همسریابی شیدایی
تبادل لینک-همسریابی شیدایی
تماس با ما-سایت ازدواج دائم و موقت در ایران
سایت همسریابی شیدایی ، به شما این امکان را میدهد تا با ابزار های پیشرفته دنیای امروز بتوانید در گستره وسیعتری شریک زندگی متناسب با معیار های خود را برگزینید. کافیست در همسریابی شیدایی ثبت نام کرده و سپس از صفحه ورود وارد بخش مدیریت نمایه خود شده و در میان افراد آماده ازدواج در جنس مخالف به جستجو بپردازید
بهترین سایت همسریابی
همسریابی تهران
همسریابی تبریز
همسریابی اصفهان
همسریابی شیراز
همسریابی همدان
همسریابی مشهد
همسر یابی آذربایجان شرقی شیدایی
همسریابی ارومیه باشیدای
سایت همسر یابی مهاباد
سایت همسریابی سنی
سایت همسریابی اهل سنت
همسریابی سنی ها
ازدواج دائم و موقت سنی
اصول و شرع ازدواج اهل سنت
ازدواج دائم و موقت در ایران
همسریابی
Marriage
dating website
get married
Come with love Marry
Dating for marriage
دوست دخترت را دوست داری باهاش ازدواج کن
girlfriend
The best and most precious in the world dating site
معرفی سایت همسریابی شیدایی
فروشگاه اینترنتی مشتری
اولین,بهترین,پربازدیدکننده ترین سایت همسریابی شیدایی است
گوگل عزیزبهترین سایت همسریابی شیدایی هست
سایت همسریابی شیدایی
سایت همسریابی طوبی81
سایت همسریابی لاویران
سایت همسریابی سارا
سایت همسریابی دوهمدم
سایت همسریابی دویار
خبرگزاری فطرس
همسریابی-فروشگاه اینترنتی
دانلود فیلترشکن شیدایی
فیلترشکن رایگان شیدایی
فروشگاه اینترنتی-سایت همسریابی-دانلودنرم افزار
آموزش تصویری جنسی رایگان شیدایی
فروشگاه لوازم زناشویی شیدایی
زناشویی شیدایی
همسریابی و زناشویی شیدایی
ازدواج موقت در 2 ساعت
زناشویی برای 2 ساعت
ازدواج موقت ساعتی و دقیقه ای
ازدواج های یک ساعته با کارت ملی در سایت صیغه ایرانیان
ازدواج یک ساعته
سایت صیغه ایرانیان
سایت صیغه ایرانی
آدرس سایت صیغه ایرانیان
ازدواج یک ساعته در ایران
ازدواج موقت
ازدواج موقت با کارت ملی
ازدواج سفیدباشیدایی
ازدواج سفید
ثبتنام ازدواج موقت و دائم
آموزش مسائل جنسی و زناشویی و ازدواج و مشاوره
گؤنده ر بؤلوم لر: